donderdag 13 september 2007

Focking niet normaal man


Wie dit nog nooit gehoord heeft, kijkt vast en zeker geen tv."De Gouden Kooi" is de serie waar deze uitdrukking om draait. 1 van de bewoners, ook wel terror Jaap genoemd, heeft deze uitdrukking tot leven gebracht. Deze zin wordt wel 5 keer per minuut herhaalt, je hoort het de andere bewoners ook steeds meer zeggen. Niet alleen de bewoners zelf van "De Gouden Kooi" gebruiken het, maar luister is op straat. Als er een abnormale gebeurtenis plaats vind in het dagelijks leven, zal je mensen ook DIT IS FOCKING NIET NORMAAL horen roepen.

Nu even iets heel anders... De allernieuwste beltones van de huilende baby of de nieuwe song van 50 cent kennen we allemaal natuurlijk. Je hoeft de tv maar aan te zetten en ze vliegen je om de oren. Wij denken dat het niet meer lang zal duren voordat je hoort;

NIEUWWWWWW deze nieuwe beltoon van terror Jaap; DIT IS TOCH FOCKING NIET NORMAAL MEER

Wat denken jullie ervan?

1 opmerking:

Anoniem zei

In Big Brother was toch ook zo'n uitspraak die op een gegeven moment te pas en te onpas door iedereen gebruikt werd? Was dat niet dat 'even knuffelen'? Dat kwam volgens mij zelfs in skihut-liedjes voor, dus waarom deze van Jaap niet?
Niet dat ik er op zit te wachten hoor..

Succes met de opdracht! :P

xx
Kim